De vegades, les coses van molt ràpidament World Padel Tour ! La prova és amb el retorn de la parella Benjamin Tison / Teo Zapata del proper Open de Suècia!

Mentre nosaltres pensava que Benjamin Tison acabaria la temporada amb Javi Pérez, el francès ja torna amb Teo Zapata. Ben, per tant, troba el jugador amb qui va obtenir el millor resultat de la seva carrera: entrar al sorteig principal d’un WPT Open!

"Tot va passar tan ràpid! Un jugador al voltant del 60è em va demanar ahir que jugués amb ell però li vaig dir "no". Vaig acabar jugant només dos torneigs amb Javi i no està en els meus valors deixar algú tan ràpid per a un altre jugador que tingui més punts.

Immediatament després em va trucar en Teo Zapata per oferir-me reformar la nostra parella. jo li vaig dir "No podries haver-te contactat amb mi abans de registrar-me amb Javi?!" (riu). Vaig trucar als meus familiars, perquè em sentissin una mica perquè en Teo és algú especial amb qui em sento molt bé a la pista. Finalment, vaig decidir tornar amb ell encara que la decisió no fos fàcil. Afortunadament, quan vaig contactar amb Javi per dir-li la notícia, la va prendre molt bé, va ser molt comprensiu i vull agrair-li la seva reacció.

Ara torna amb Teo, hauríem de ser la llavor de les previes durant el Masters, així que tenim l'oportunitat d'acabar el 2021 tots dos! ”

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !