WPT Lerma Challenger: Mesa / Villalba i Capra / Garrido sagrat

Mesa / Villalba i Capra / Garrido, aquestes són les parelles que han sorgit durant el World Padel Tour Lerma Challenger que discutia aquesta setmana.

Oposat a la parella franco-espanyola Castello / Collombon, Carla Mesa i Mari Carmen Villalba van aprofitar un gran inici per guanyar. Si l’inici del segon set va ser avantatjós per Alix i Jessica, va ser la parella espanyola qui va acabar guanyant-la, gràcies a 4 partits guanyats seguits. Una merescuda victòria del 6/0 i del 7/5 per a aquest duo que no haurà perdut en un set a Castella i Lleó.

En categoria masculina, cap doble per a Javi Rico i Momo González. Els guanyadors del Marbella Challenger no van poder fer res contra Javi Garrido i Lucho Capra. Imperials durant tota la competició, l'espanyol i l'Argentina no van deixar cap oportunitat per als seus adversaris. Guanyen 6/3 6/3.

Al final, són dues parelles formades especialment per al torneig les que prevalen, a més sense perdre ni una ronda. La prova que padel no necessàriament heu de passar molt de temps amb un company per trobar bons automatismes.