Van tremolar més d'una hora, però van triomfar en un 3r set guanyat amb brisa! Paula Josemaria i Ariana Sánchez han guanyat aquest diumenge el WPT Madrid Master, el seu 7e títol aquesta temporada. També guanyen el seu 16e partit consecutiu aquesta temporada.

Els jugadors de Gustavo Pratto, però, van ser empujades per Aranzazu Osoro i Victoria Iglesias, que hi jugaven la seva primera final en un Open o Master of the World Padel Tour.

Osoro i Iglesias amenaçant

El partit havia començat sense que cap dels equips s'amenacés pel seu compromís, durant els quatre primers partits. Però aviat, Aranzazu Osoro i Victoria Iglesias van començar a ser més amenaçadores i eficients, mentre que Sánchez i Josemaría van cometre alguns errors.

Un lleuger domini que es va materialitzar al 5e partit, quan el cap de sèrie 6 es va apoderar del servei de Paula Josemaria. Al 3-2, Victoria Iglesias, sota pressió, va aconseguir aguantar el seu servei al punt d'or (4-2). I en el següent partit, Osoro/Iglesias, perdent 0/40 al servei d'Ari Sánchez, només van cedir en el punt decisiu, faltant per poc el doble descans (4-3).

Llavors Osoro va guanyar el seu servei amb facilitat, confirmant una certa serenor de la parella de forasters (5-3). I Victoria Iglesias, al servei del set, va guanyar el primer set 6/4 a la primera oportunitat. Un domini confirmat per les estadístiques, amb un 53% dels punts guanyats, dos punts decisius a un guanyat i un descans a zero.

Un nou descans d'entrada al segon set

Des de l'inici del segon set, Osoro i Iglesias van ser emprenedors, atorgant-se tres punts de trencament amb el compromís de Paula Josemaria. La primera és la bona, que permet a la parella hispano-argentina avançar 1-0, al minut 57 de partit. Però Sánchez/Josemaria s'empeny amb força i aconsegueix l'empat a punt d'or (1-1).

Aleshores Sánchez va guanyar el seu servei amb facilitat, permetent als favorits liderar per primera vegada en aquesta final (2-1). És aquest el punt d'inflexió del joc? El forçament continua efectivament al servei d'Osoro, a qui, tot i haver liderat el 40/15, se li roba el servei en un nou punt d'or, el 5.e Del joc. És el 3-1 dels espanyols, decidits a no deixar escapar aquest segon set.

Però en el següent partit, Osoro i Iglesias tornen a la batalla i aconsegueixen tres punts de trencament amb el servei de Josemaria: no n'hi haurà prou! De tornada a la paret, Sánchez i la seva parella tornen enrere i es posen un nou punt d'or a la butxaca: 4-1.

Res és fàcil en aquest joc, tots els punts i jocs s'adquireixen amb dolor. Iglesias finalment creu que manté el seu compromís amb 6e Joc? Doncs no, els espanyols tornen i aconsegueixen el seu 5e punt d'or del partit (el 7 en total) i el seu 3e break del set: s'emporten 5-1 i serveixen per al set.

Iglesias i Osoro es rendiran i se centren en el 3e ? De res: de seguida van trencar en un dels pocs partits blancs d'aquesta final (5-2). Però de seguida, l'Ari i la Paula tornen a l'atac per demostrar que són els caps: agafen el servei d'Osoro i conclouen el set 6-2.

Osoro i Iglesias salven l'honor al 3r set

Tot es reinicia, és un nou partit que comença. La parella Sánchez/Josemaria sembla impulsada per una determinació inquebrantable. Aguanta el servei i de seguida fa les delícies del de Victoria Iglesias, abans que Sánchez confirmi el descans: el set ha durat 10 minuts i ja és el 3-0!

En el seu següent partit de servei, Aranzazu Osoro no va resistir l'huracà "Ari-Paula": un altre descans i el marcador va passar a 4-0. La mecànica espanyola encara pot estar encallada? La resposta és no. Osoro i Iglesias salvaran l'honor marcant un partit, però Ariana Sánchez no tremola en concloure aquesta final, al seu servei.

Els espanyols guanyen 4/6 6/2 6/1, confirmant que estan en bon camí per conquerir el primer lloc del món.

La continuació de les festes és la final masculina, per continuar a Madrid... et sud Canal + Sports 360

Després de 40 anys de tennis, Jérôme cau a l'olla de padel el 2018. Des d’aleshores, hi pensa cada matí mentre s’afaita ... però mai no s’afaita pala a la mà! Periodista a Alsàcia, no té cap altra ambició que compartir la seva passió amb vosaltres, ja sigui que parleu francès, italià, espanyol o anglès.