WPT Master Final: Delfi i Bea no perden el temps!

És una petita correcció que vam veure al Palau Sant Jordi durant el primer partit del partit World Padel Tour Final de màster 2023.

Delfi Brea i Bea Gonzalez, les dues jugadores en forma al final de la temporada, van muntar la seva onada de confiança per a la seva entrada a la competició.

Claudia Jensen, que va jugar el seu primer partit en un "Torneig de màsters", i Veronica Virseda, que va haver de treballar molt per classificar-se, no van poder fer la gesta davant la parella que ja les havia dominat a Milà.

Perdent completament el primer set, els forasters han tornat bé a la segona volta, però no ha estat suficient per posar en dubte els favorits aquest dijous. Jensen i Virseda van perdre 6/0 6/4 i van acabar la seva temporada allà.

Brea i Gonzalez es classifiquen per a les semifinals, i ara esperen els seus contrincants: seran les dorsals 1 Paula Josemaria i Ariana Sánchez, o la parella 5, Icardo/Riera. Resposta a partir de les 17:00 a Canal Plus Sport 360.