És una tarda totalment boja que s'està duent a terme a la Ciutat de Mèxic on es va celebrar l'últim Open de la World Padel Tour de 2021!

Després de Tapia / Gutiérrez i Lima / Ruiz, ara són Fernando Belasteguin i Arturo Coello els que queden eliminats als vuitens de final! Com que van liderar 3/2 al primer set, l'argentí i l'espanyol es van veure totalment aixafats per Javi Rico i Momo González, que els van infligir un 10/1!

Momo Gonzalez Javi Rico somriu Mèxic 2021

Una victòria 6/3 6/1 en poc més d'una hora per als campions del món que encara poden somiar amb tots dos classificant-se per a la Final Màster. Actualment empatats al 16è lloc, encara poden esperar superar Arturo Coello, una de les seves víctimes de la jornada. Però no serà fàcil, ja que hauran de pujar a la final per avançar al seu compatriota!

Per tant, han de guanyar obligatòriament demà contra els guanyadors del partit entre les parelles Fernández / Diestro i Navarro / Di Nenno. Si no hi ha una nova sorpresa, els espanyols trobaran, doncs, Paquito i Martin en el seu camí, que es mantenen en 7 finals consecutives i que són amb la missió de recuperar el primer lloc del rànquing ! Una tasca que promet ser la més difícil, però ens diem que en aquest torneig tot és possible!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !