Agustín Tapia i Sanyo Gutiérrez es proclamen campions de la World Padel Tour Reus Open després d'una autèntica demostració a la final.

Els argentins es vengen de la WPT Master Final 2021 on van ser dominats a la final per Ale Galan i Juan Lebron.

Lebron-Galan-Sanyo-Tapia-WPT-2022-Reus-Open

Avui, els números 1 no han pogut fer res contra els jugadors de Pablo Crosetti que han recitat el seu padel i que mai han estat realment preocupats. Com a prova, els espanyols no van aconseguir el més mínim punt de trencament del partit! Totalment boig tenint en compte com de dominador pot ser aquesta parella quan entrena al màxim padel.

Els jugadors de Mariano Amat han semblat una mica desconcertats aquest diumenge a Catalunya, i només han pogut veure el dany davant una parella que haurà fet el partit perfecte per guanyar 6/2 6/2. Després de tenir patit ahir contra els joves Nieto i Yanguas, Sanyo i Tapia no van deixar lloc a dubtes a la final, i van aconseguir el segon títol de la seva història conjunta, després del Malmö la temporada passada.

Lebron i Galan, que havien guanyat 3 dels 5 primers tornejos del 2021, hauran de reaccionar des de Vigo si volen poder mantenir-se dins dels seus estàndards. En qualsevol cas, la competició promet ser més ajustada que mai al WPT aquesta temporada, per a les delícies dels aficionats!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !