Coki Nieto i Javi Rico van sorprendre el seu món el 2019 i van acabar 26è i 24è respectivament a la World Padel Tour. Podran confirmar-ho?

Mai els dos jugadors nascuts el 1998, que competir pel món Padel des de fa més de 5 anys havia tingut un any tan bo. Després d’una temporada prometedora el 2018, realment obert al públic en general el 2019, amb en particular un final al Mijas Open, després de tenir fàcilment dominat a la semifinal Alex Ruiz / Martin Sánchez Piñeiro que semblava al núvol nou després de la seva victòria a quarts de final sobre Gutiérrez / Sánchez.

Els dos joves espanyols, que havien perdut amb la distinció (7/6/6) contra Galan / Lima a la final, van tenir una mica de problemes per encadenar, fins una victòria al torneig de desafiaments de San Javier. Finalment, van acabar l'any amb una nota alta amb guanyant els campionats d’Espanya.

Coronar a èxit de final de temporada, Coki Nieto té imposat durant el Campionat d’Europa per parelles, a Roma, amb Mati Marina. Per tant, ens preguntem si Coki i Javi, que sí fa un gran bé a la classificació, podrà repetir un any al mateix nivell, i potser fins i tot ser capaç de fer-ho lluitar per un lloc a la Final Mestra. En qualsevol cas, aquests dos jugadors de mides modestes han demostrat que són capaços, amb les seves armes que sí ment, geni tàctic i molt bona tècnica, de vegades per competir amb els millors. Ho confirmaran aquest any? Inici de la resposta a Marbella.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !