Les pre-classificacions per al quart torneig de la temporada 2021 al WPT ja estan endavant. AT Santander, dos francesos estan en camí d’entrar a la classificació del torneig.

De fet, Benjamin Tison i la seva parella Teodoro Zapata classificat 1 de les preprevies, va guanyar ahir la seva segona ronda. Avui, la parella que ha aconseguit obtenir el preuat sèsam del sorteig principal durant l’Open Cupra de Vigo, intentarà aquest matí tornar per quarta vegada a l’any.

Tison (93è) i Zapata (77è) s'oposaran, a 9:30., à Pau González Neria (281è) i Cándido Jorge Alfaro (145è). Un parell, òbviament, menys fort sobre el paper, però encara caldrà desconfiar d’aquest parell 100% espanyol, que no hi és per casualitat.

Ahir a la mateixa hora, Johan Bergeron associat a simon vasquez va guanyar els seus dos partits del dia en pre-prèvia. També juguen aquest matí per classificar-se a les previes.

Bergeron (115è) i Vásquez (137è) s’enfrontaran a Cristian G. Gutiérrez (87è) i Marc Quilez (91è), parella que els va eliminar a la mateixa etapa de la competició a Vigo. A Galícia, la parella franco-sueca havia fet un gran partit abans de cedir en tres sets. La venjança té lloc avui  a les 10h30.