Després d’un inici de temporada atronador, Gemma Triay és la notícia reina de padel mundial. Després d'haver guanyat el Torneig alacantí, supera a la que va vèncer a la final, Ari Sánchez, que es troba amb el número 2.

L’any passat, Gemma Triay no va aconseguir aconseguir aquest primer lloc al món, a causa d’una temporada escurçada. Ja començava a tornar a Ari Sánchez i, gràcies a la victòria a la final de l’Open d’Alacant, es va convertir per primera vegada en la seva carrera al número 1 de la classificació.

Gemma Triay Padel 2021 Alacant WPT

Durant els darrers anys, Gemma ha recorregut a diversos canvis per arribar al Grial. Es va traslladar de Barcelona a Madrid, que ha funcionat força bé en els darrers torneigs de la temporada 2020.