Les parelles Franco Stupaczuk / Martín Di Nenno i Fede Chingotto / Paquito Navarro s'han enfrontat aquest dissabte 27 de maig a les 17 h a la segona semifinal del Boss Vienna. Padel Obert el 2023.

Una semifinal a l'ordre del dia

L'inici del partit ha estat molt igualat amb una parella hispano-argentina molt sòlida en defensa i una gran presa de riscos d'un Chingotto molt agressiu, que malauradament ha donat pas a unes quantes errades tècniques que han beneficiat l'home de Carlos Pozzoni. El cap de sèrie 2 segueix ben controlat durant els primers jocs del primer set (3-3). El descans el fan en el 4t partit Chingotto i Navarro que es posen per davant (4-3). L'espanyol defensa i organitza el joc a la perfecció gràcies sobretot a una qualitat de lob gairebé irreprochable. Els jugadors de Gaby Reca lògicament van guanyar el primer set després de 49 minuts amb una masterclass de Paquito Navarro.

Una inversió del curs del partit?

La parella argentina, impotent en el primer set, no es vol aturar aquí. De fet, Martin i "Stupa" volen lluitar i revertir la tendència per guanyar aquest partit. Tocats pel seu orgull, aconsegueixen una segona carrera perfecta sense equivocar-se i empènyer precisament els seus oponents a equivocar-se. Molt ràpid, aquest segon set l'han guanyat en 30 minuts els argentins amb una blanquejada sense deixar molles per als seus rivals. Impotents, Chingotto i Navarro encaixen un 6-0 i han de recuperar absolutament el control del partit si volen tornar a avançar i classificar-se per a la final.

Franco Stupaczuk i Martín Di Nenno massa forts!

El "steamroller argentí" continua la seva demostració a l'inici del tercer set aixafant la parella hispano-argentina i fent només 7 errors no forçats en 9 partits. Mentalment, Fede Chingotto i Paquito Navarro ja no hi són i deixen escapar la victòria cada cop més. Ja no poden desestabilitzar els seus rivals com ho van fer a l'inici del partit. Impotents, només van marcar un partit en els dos últims sets.

Per tant, no va ser sorprenent els argentins els que van guanyar (4-6, 6-0, 6-1) en un partit a doble cara: molt ajustat al primer set i unilateral en els dos sets següents.

Martin i "Stupa" es trobaran amb el duo Coello/Tapia per a la seva sisena final. Aquesta també és l'única parella d'haver guanyat els números 2 aquesta temporada, va ser durant el Premier Padel Major de Qatar.

Ens veiem demà a partir de les 11 del matí a les antenes del grup de Canal per a la final femenina i masculina.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !