Super torneig P 1000 masculí / femení i P 500 mixt a Padel Attitude Lesquin el cap de setmana del 19,20, 21 i 95 d’octubre, durant L’Open Renard / STL Transports. Tot un èxit per al club amb la participació de XNUMX parelles inscrites a les diferents categories.

L’esdeveniment va ser apreciat per més de 350 visitants que van acudir a la competició per donar suport als jugadors implicats. "un gran ambient".

Le Padel té un futur brillant al nord de París, la dinàmica és enorme.

Cal destacar, a més, les molt bones actuacions dels jugadors locals, Breton / Landtsheere que arriben als 8º final i Jonathan Saleta que porta a Fabien Veber a la ½ final.

En categoria masculina, la parella Julien MAIGRET / Yann AURADON va guanyar contra Jorge DE BENITO / Jean-Thomas PEYRON (6/4 - 6/4).

En categoria femenina, la parella Océane KIK / Marie MALIGO va aconseguir guanyar a Nastasia BOITIER LEGOURD / Marine FONTAINE en 2 sets (6/4 - 6/3)

En Mixt, Mélissa MARTIN / Lorenzo ILG guanya contra Lilian FOURE / Marie MALIGO (7/6 - 7/6)

Aquest esdeveniment confirma el saber fer de Padel Actitud per organitzar esdeveniments oberts a tothom amb un gran nombre de jugadors.