Alta Savoia va acollir el seu torneig més gran de padel aquest cap de setmana. el 4Padel - ELS CINC Annemasse va organitzar el P500 - Piscines d’altitud amb 24 parelles masculines.

Les 24 parelles presents al torneig van lluitar per la victòria final. El sorteig classificatori va tenir lloc dissabte i les fases finals el diumenge, amb l’entrada de les vuit parelles de sèrie disputades.

Aquest cap de setmana els caps de cartell no van faltar al costat d’Annemasse: la parella número u va venir especialment de Clermont-Ferrand, composta per Mario CORDERO, 67è jugador francès associat amb Stéphane PEUVERGNE nº 146, en va tenir prou per impressionar als competidors.

Mario Cordero Stephane Peuvergne P500 finalistes

També vam trobar el membre de l'equip francès Lucile POTHIER, seleccionat per competir en els campionats mundials de Qatar, associat al seu company Vincent BATTISTELLA n ° 324.

Al final, va ser el cap de sèrie número 2 format per Alexis DUTOUR n ° 151 i Alexandre DUJOL n ° 593 qui va guanyar al final d’una impressionant final dels nombrosos espectadors que es van quedar malgrat el fred de la nit.