Els favorits del circuit Fabrice Pastor van respondre als quarts de final de l'A1 Padel Mestre de Verbier. Aquest dissabte lloc a les semifinals.

Final del somni per a Maldonado i De Astoreca

A cada pas de l'A1 Padel, la seva part de sorpreses. A Verbier, es diu Maldonado/De Astoreca. Els dos joves argentins es van oferir el cuir cabellut del cap de sèrie número 3, Ramos / Torre, en tres sets: 6/3 1/6 6/2. En els quarts de final, els dos nuggets es van enfrontar a Yain Melgratti i Santiago Rolla. Aquests últims han estat molt sòlids durant la trobada i no han deixat cap oportunitat a Maximo i Joaquín. Melgratti i Rolla van guanyar en dos sets: 6/3 6/2.

Tito Allemandi i Leonel Aguirre s'han assegurat en el enfrontament contra Britos i Sánchez. La parella argentina va guanyar fàcilment en dos sets: 6/2 6/2 i ofereix una setena semifinal aquesta temporada a l'A1 Padel. Encara buscant el seu primer títol el 2023, Allemandi i Aguirre s'enfrontaran a Melgratti i Rolla als quarts de final.

Els número 1 s'espanten

Juan Ignacio De Pascual i Gabriel Alfonso van lluitar a Suïssa. Va liderar 3/0 en el primer set davant Del Moral i Frugoni, elEls argentins van capgirar la tendència i van guanyar la primera volta. Formidable ofensivament, De Pascual i Alfonso van guanyar en dos sets 6/4/6/3, guanyant un lloc als quatre últims.

Nova victòria mental dels dorsals 1 del circuit de Fabrice Pastor. Maximiliano Arce i Franco Dal Bianco van lluitar a Verbier contra els espanyols Luque/Gonzalez. Va ser la seva quarta trobada aquesta temporada entre les dues parelles. A la primera ronda, Jose Luis Gonzalez i Antonio Luque van dominar en gran mesura el procediment i van guanyar la ronda 6/2. Sovint a prova aquesta temporada, Arce i Dal Bianco han trobat finalment les solucions. A la segona volta la tendència es va invertir, aquesta vegada els espanyols es van veure desbordats. Els reis del circuit van tornar a la paritat després de guanyar el segon set 6/1.

A la volta decisiva, els debats van ser equilibrats, però en els moments crucials, Arce i Dal Bianco van mostrar superioritat. Victòria en tres rondes 2/6 6/1 7/5.