Durant l’última etapa del Nacional Padel Copa al Soccer Park de Champigny, Adrien Maigret i Frédéric Tison, els favorits del torneig tenen el seu estatus respectat, però no sense dificultats.

Primer de tot, primera observació, òbviament, hi havia una gallina de mort. Padel Copa. Només els dos primers de cada grup podien esperar a arribar al final. En aquest joc, Frédéric Burelli i Cyrille Theuninck pagaran el preu d'aquesta gran piscina B. La piscina A és més equilibrada, fins i tot si lògicament Nahuel Silva i Maxime Bourgouin van sortir els primers a la seva piscina. Franck Binisti i Sébastien Gay completen les eliminatòries per a les fases finals del torneig.

A la final, doncs, trobem els primers 2 parells de Pool B. Magret / Tison guanya a Le Panse / Gimenez 6/4 6/4. Tingueu en compte que en un partit de grup van ser els Panse / Gimenez els que van guanyar el súper tie-break.

Bourguoin / Silva va acabar 3r. És una parella que va caure a pocs punts de la victòria a la mitja part contra Tison / Maigret, que finalment va perdre en el súper tie-break.

A la quarta posició, trobem la parella Binisti / Gay que perd 4/9 contra Bourgouin / Silva.