Adrien Maigret, internacional francès, i Yoan Boronad, membre de la selecció francesa júnior i esperançador del padel El francès, ha guanyat un P1000 aquest cap de setmana a La Rochelle, el primer de la carrera del jove català. L'Adrien ens parla d'aquest petit esdeveniment.

Un paper de padrí

La idea de jugar a un P1000 amb Yoan va sorgir quan em va demanar consell i que l'ajudés a trobar un patrocinador material per aquest any. El vaig posar en contacte amb la Kristina Clément de Nox. Finalment va fitxar per la marca i així li vaig dir que assumia el paper de padrí a l'equip Nox i que aquesta temporada jugaria amb ell un P1000.

Amb la meva agenda una mica ocupada, no vaig poder trobar una data anterior sense la temporada, però vaig tenir l'oportunitat de ser lliure per al P1000 el dia 4.Padel de La Rochelle, un club que m'agrada molt amb un ambient magnífic. Tinc un amic que hi viu i em permet tornar-lo a veure cada any.

"Yoan controlava el joc"

Yoan va acceptar la meva petició i vam guanyar aquest torneig amb una bona actuació. Només hem perdut un set, als quarts de final, però va ser sobretot per mi: vaig tenir un buit al segon set, estava cansat de la P2000/FIP Bourg-en-sequence.Bresse. Va aguantar la casa en aquest quarts de final on va ser molt sòlid. Victòria 7/5 4/6 6/2 contra Paumard / Durieux. A la semifinal, victòria dels dos jugant molt bé contra Coirault / Boutel: 6/2 6/3.

Victòria a la final 6/4 6/4 contra Armagnac / Coulombeau. Gran final, Yoan va estar molt bé controlant el joc en defensa, cosa que em va permetre ser impactant en atac. No va tremolar al final del set.

"Orgullós d'haver-lo ajudat a guanyar el seu primer P1000"

Li vaig informar de tot el torneig. Per a mi, les seves àrees de millora estan en les transicions de línia base/net i en la seva qualitat de volea. Sobre tota la resta: intensitat, mentalitat, joc defensiu, temps d'exposició, vibora, bandeja, ja està a molt bon nivell!

Estic molt content i molt orgullós d'haver-lo ajudat a guanyar el seu primer P1000, amb només 16 anys. Quan està al circuit Premier Padel i comentaré els seus partits a Canal + d'aquí a quatre o cinc anys, estaré orgullós de dir que el vaig ajudar en el seu ascens.

Crèdits fotogràfics: David Dadet

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !