Quin cap de setmana! Per aquest Open 500 digne d’un gran Open 1000 tenint en compte l’organització i el nombre de jugadors presents, la parella franco-espanyola Justin Lopes (top 10 francès) i Aitor garcia (n ° 127 del World Padel Tour) va fer un torneig molt bo aconseguint arribar al final.

Pomer / Tison: inesperat

Si ho és menys per als nordistes i, en particular, per als parisencs, Frédéric Pommier i Benjamin Tison (Du Padel Club de Bois d’Arcy) va sorprendre guanyant a la parella Bergeron / Morillon als quarts de final. Va ser per a la parella de Lió el seu últim "gran partit" junts des que Johan Bergeron marxa a Espanya per unir-se al seu futur company Bastien Blanqué per a l'aventura internacional. Evidentment, va haver-hi una mica de decepció per part de Lió, però Pierre Etienne Morillon desitja el millor per al seu ara antic company (però encara amic!).

A les semifinals, els parisencs també van mostrar grans coses contra François Authier i "el primer" va tornar al negoci, el "senyor" Patrick Fouquet. Una mitja part, on els jugadors del nord van trigar 3 sets a sortir d’aquest partit tan complicat.

Aitor Garcia / Lopes: els favorits confirmen

Per ser perfectament honest, la taula superior va resultar descoratjadora per a qui va arribar a la final. De fet, vam acabar amb 2 quarts de final amb els que podríem haver estat finals

un Aitor Garcia (núm. 127 a tot el món) / Lopes (núm. 1 a França) contra Gauthier / Salles (Top 10) i
a Monfils (n ° 40) / Haziza (campió de França 2015 i 2016) Vs Moreau / Boulade (Parell top 5)

Partits que van durar i van acabar en 3 sets.

La semifinal, sens dubte, és el partit del torneig amb un Monfils / Haziza contra Aitor Garcia / Lopes. Per tant, les dues parelles favorites del torneig es van trobar cara a cara en aquesta semifinal.

Una paraula: espectacle i més espectacle.

Moments calorosos, moments molt calorosos ... Però són els favorits del torneig els que guanyen en 3 sets.

Una final no tan fàcil

Per tant, a la final vam trobar la llavor del torneig contra els classificats, els nostres famosos parisencs.

Si en general Garcia / Lopes semblava realment a la part superior, havíem d’estar molt concentrats al segon set. La parella Tison / Pommier va augmentar el seu nivell de joc mentre que Aitor Garcia semblava estar menys concentrat de l’habitual. La parella franco-espanyola va guanyar el partit l'6 / 1/7 i el torneig de Padel Els jugadors amb un Monfils recordaran el Club de Lió, sens dubte, per crear una sorpresa tot recorrent, de manera que els guanyadors del torneig els aturaran a la semifinal. No està tan malament ...