Un convidat sorpresa va ser present a les previas del World Padel Tour Granada Open 1000: Alex Chozas, resident habitual del circuit de competició A1 Padel. L'argentí, 8è classificat al circuit Fabrice Pastor, va participar per primera vegada en un WPT Open 1000 saltant-se l'A1 Brazil Open Padel.

El nadiu de Hurlingham va haver d'acceptar passar per la qualificacions per participar en el torneig, ell que està regularment cap de sèrie gràcies a la seva condició de Top 10 a A1. El jove de 19 anys ha disputat tres quarts de final en els tres primers tornejos de la temporada.

Associat al xilè Javier Valdès, 76è classificat de la World Padel Tour, Chozas va navegar per les previas amb un adeu a la primera volta, dues victòries fàcils contra els germans Simon (6/3 – 6/1) i Rodríguez / Garcia (6/0 – 6/3), després un sòlid èxit contra Pablo Castillo. i Arnau Ayats (7/6 – 7/6).

Continuarà el bateig de foc per als dos homes que es mesuraran en setze amb els clients sagrats: Lucho Capra i Agustín Gutiérrez.