La separació entre Alix Collombon i Carla Mesa no estava necessàriament inclosa al programa i encara menys la seva relació amb un jugador més enllà del lloc 50 de la World Padel Tour, encara que a Race, el jove espanyol forma part del top 40.

Tanmateix, és una opció desitjada i perfectament assumida pel número 1 francès que ens explica clarament que aquesta parella amb Alejandra Alonso podria ser en realitat una oportunitat perfecta per a cadascun dels dos jugadors.

Els motius seguiran sent interns

“No comentaré els motius de la nostra separació amb la Carla, ja que són coses que passen internament i al meu entendre ho haurien de seguir. ”

"Vaig prendre aquesta decisió al meu retorn del Paraguai"

“Vaig prendre la decisió de tornada del Paraguai, que va ser l'últim torneig de la gira sud-americana. Crec que tampoc estava en contra d'aquesta separació. Vaig confiar en els meus instints. “

Alejandra no és gens estranya

"És evident que coneixia la meva nova parella. Aquest any he jugat contra ella dues vegades i hem guanyat en sets seguits les dues vegades. M'havia adonat al sortir del partit que aquest "petit" estava jugant bé.

Sí que és menor d'edat, és un fet, però com diuen “el talent no té edat”. El que m'importa més que la seva edat és el seu estat d'ànim i les ganes que té d'implicar-se en el projecte.

No puc esperar després d'aquesta gran setmana d'entrenament junts per començar els tornejos. “

enquesta colombó 2023

Enquesta Padel Magazine : Ets més d'un 60% per pensar que Alix Collombon s'arrisca amb Alejandra Alonso.

Els canvis de parella formen part de la vida dels jugadors

“Sabem que en qualsevol moment les coses poden canviar segons les circumstàncies. Aquests canvis de parelles són una part integral del padel i és una mica "normal", així que les relacions entre els jugadors no canvien per això.

Els jugadors de vegades ens veiem obligats a deixar de banda els nostres "sentiments", és part de la nostra feina. “

"És una elecció real per part meva"

"Vull aclarir que és una opció real per part meva, perquè tenia l'opció de jugar amb jugadors amb millor rànquing, però vam sentir (amb el meu entrenador) que els seus jocs potser no em convenen menys encara que el de l'Alejandra.

Vaig triar una jugadora que al meu entendre té un gran potencial i que ja juga bé, encara que la seva classificació sigui inferior a la meva (encara té 36 anys a la Cursa).

Passo de la parella 11 a la parella 12, cosa que no canvia absolutament res per a mi a les taules. Tindré el mateix nombre de partits que abans i per això no tindré un empat difícil. “

Una festa petita, però mesurada

"No ho veig en absolut com una alerta. És cert que és una petita aposta (que queda mesurada) però crec molt en el nostre projecte.

I per als que em coneixen, no sóc el tipus de persona per prendre decisions a la lleugera. I tinc tot un equip darrere meu! “

Eleonore Coulibaly

Quin plaer ser periodista enmig del padel, un esport atractiu en creixement. Espero que gaudiu del contingut ofert. Ens veiem aviat potser a les pistes!

etiquetes