Avui dissabte 10 de juliol tenen lloc les semifinals del torneig Futur 1000 Kungsbacka. Torneig que pertany al circuit APT i que té lloc al club Hola PadelCentre a prop de Göteborg, Suècia. Aquesta tarda hi haurà partits emocionants on cada parella donarà el millor de si mateix per arribar a la final.

La primera semifinal

La primera semifinal del torneig començarà a les 15h i s'oposarà a dues parelles argentines. A un costat de la taula hi ha Pablo barrera (5) i Pablo Nicolas Egea (5), que va eliminar els paraguaians Kuhner (28) / Lesme 35 (35), amb relativa tranquil·litat: 6-4 6-1.

Els seus adversaris del dia són els seus compatriotes Yain Melgratti (14) i Luciano Soliverez (14), que va vèncer Almada (24) i Bejarano (13) en sets seguits 7-5 6-3.

Aquesta semifinal promet un gran espectacle que es podrà veure a la pista central.

La segona semifinal

La segona semifinal es jugarà al final del primer partit, probablement cap a les 16 hores. De nou és un xoc 30% argentí. Trobem Maximiliano Cejas (12) i Maximiliano Sánchez Blasco (11) per un costat i Maximiliano Arce (7) i Franco Dal Bianco (7) de l’altra. Cejas i Sánchez van guanyar els quarts de final per 6-4 per 6-4 contra Oliveira i Quiles. Mentrestant, Arce i Dal Bianco també van fer la feina contra Peiron i Genoud per 6-1 6-4.

Recordeu que la final es jugarà demà a les 16 i que serà coberta íntegrament per Padel Magazine.