El rànquing dels millors jugadors de Padel ha estat escenari de canvis significatius, després de la prova de World Padel Tour es va representar a Andorra tant a la part masculina com femenina. Viouslybviament, la pèrdua del primer lloc al món per part del rei de padel, Fernando Belasteguin és la gran novetat.

El rànquing masculí :

• El principal i més important canvi en el rànquing és la pèrdua del primer lloc al món de Fernando Belasteguin. De fet, aquesta és la primera vegada en 16 anys que Fernando Belasteguin ja no és el número 1. Ara en té 3eamb 13 punts. Això es deu al fet que no va poder participar a l'Open d'Andorra a causa d'una lesió al colze dret. I, a priori, hauria de retirar-se almenys per a la següent etapa del World Padel Tour.
  • Pablo Lima, soci de Fernando Belasteguin, manté la seva posició número 1, però està sol en aquesta posició. Els punts defensats durant el torneig d’Andorra li van permetre mantenir aquest lloc a la part alta de la classificació. El brasiler és el número 1 amb 13 punts.
  • Sanyo Gutiérrez, gràcies a la seva victòria a l’Open d’Andorra amb el seu company Maxi Sánchez, li permet aconseguir el segon lloc a la classificació. La diferència de punts entre Lima i Sanyo és mínima, només 165 punts. Sanyo en té 2eamb 13 punts.

• Franco Stupaczuck i Cristian Gutiérrez, finalistes de l’Open d’Andorra, s’enfilen en un lloc i passen de 8eel 7elloc de classificació.
  • La millor pujada va per Diego Ramos, que puja 7 llocs i passa a ser 49eal rànquing.

El rànquing femení:

• Els bessons Majo i Mapi Sánchez Alayeto continuen en el primer lloc de la classificació. I després de la seva victòria a l'Open d'Andorra, van deixar Gemma Triay i Lucia Sainz per 1 punts. Els prismàtics tenen 705 punts.

• Marta Ortega, Ariana Sanchez, Patty Llugano i Eli Amatriain arriben al TOP 10.
  • Carolina Navarro i Cela Reiter, després d’haver aconseguit arribar a les semifinals de l’Open d’Andorra (que va ser la primera de la temporada), pugen als 12elloc de classificació.
  • Raquel Piltcher és la millor pujada de la setmana, aconseguint 9 llocs i arribant al 76è lloc.