Benjamin Tison ho té anunciada a Instagram, evolucionarà aquesta temporada amb el potent Mario Huete, número 75 del WPT i 106 del rànquing FIP. El Francilien ens explica per què va posar la mirada en el madrileny.

Entrenat per Manu Martín

És un jugador que va fer el sorteig final amb Diego Gil i, si no estic sent estúpid, havia fet grans tornejos. l'any passat i fa dos anys al Campionat d'Espanya. No juga a tots els tornejos, però es considera força fort. No he jugat mai amb ell, però ja veurem què passa.

Mario viu a Madrid, vindrà a Barcelona una setmana al gener i jo al febrer una setmana a Madrid. Però com que a l'any hi ha 40 tornejos, ens diem que tindrem temps suficient per jugar junts. S'entrena al grup d'entrenament de Manu Martín, conegut pels seus vídeos a Youtube. És bo perquè em permetrà veure una altra cosa, tenir un altre discurs.

L'altre avantatge de Mario és que, com jo, no té cap contracte amb el WPT, així que podem, depenent de com vagin les coses entre els World Padel Tour et Premier Padel – triar una mica a l'últim moment quin circuit farem.

Un estil de joc agressiu

Buscava un jugador amb un estil de joc agressiu. El vaig veure jugar força vegades, aquest any va guanyar Thomas (Leygue) i Bastien (Blanqué) just abans del Campionat de França. Agraeixo el seu estil de joc, n'hem parlat amb els meus entrenadors Pablo Ayma i Nico Gavino, la idea és que em senti bé amb la parella i que realment pugui desenvolupar el meu joc. Va ser l'opció correcta.

Mario té un joc molt agressiu, juga molt ràpid des de la línia de fons, així que tenim una mica del mateix estil. Tinc la impressió que això ens pot permetre buscar grans victòries, encara que segur que necessitarem una mica de temps per adaptar-nos. El meu joc ha evolucionat bastant, m'agrada quedar-me al darrere i maniobrar una mica. Com que li agrada molt avançar i com que a mi m'agrada pujar en segon temps, crec que podem ser complementaris.

És una de les primeres vegades que ens asseiem amb els meus entrenadors i ens vam dir que ara que tinc un bon rànquing amb punts, més que buscar sobretot punts, era interessant construir un projecte. És una aposta, no podem saber com serà, però hi crec molt i no puc esperar per començar aquest nou projecte.

equip Padel Maig

l'equip Padel Magazine intenta oferir-vos des del 2013 el millor de padel, però també enquestes, anàlisis per intentar comprendre el món de padel. Del joc a la política del nostre esport, Padel Magazine està al vostre servei.