El 2º etapa de Padel Infinity Tour va tenir lloc a Tolosa Padel Club que reuneix 64 equips els dies 19 i 20 de novembre. No menys de cinc categories estaven representades amb moltes parelles de tots els àmbits de la vida. Tolosa de Llenguadoc, Perpinyà, Aix, Niça, Poitiers, Bordeus, Lourdes, Pau, Clermont-Ferrand s'havien reunit en un cap de setmana. Una vegada més prova dels èxits de Padel Infinity Tour, l’1er Circuit amateur de França.

Associats a Mixed, Marianne Vandaele i Baptiste Poey van guanyar al final de la nit a Marylin Lafouresse i Mathieu Gaston Bigata. L’experiència i el poder dels guanyadors els va permetre destacar amb força rapidesa en aquesta final.

La categoria d’iniciació femenina (només categoria femenina) va suposar la victòria de Laure Cabrol i Anais Divol sobre Carole Robert i Caroline Sarajo. Preciós 1segles victòria que segurament cridarà als altres!

A la iniciació masculina, la parella favorita Argentina-Castraise Ricardo De Alzaa i Patrice Terrats gairebé va guanyar, però els formidables Laurent Adouin i Sebastien Amielet van llançar els seus millors padel sortir victoriós en un partit molt penjat en el marcador de 9/6

La categoria més nombrosa, va veure la victòria de Christophe Semmartin i Florian González sobre Anthony Pintenat i Christophe Martin (no, no són els mateixos jugadors) en el marcador de 6/4 7/5 després de jugar les 2 parelles molts partits al llarg del cap de setmana. Sens dubte, dues parelles que revisarem a les fases finals de les taules avançades de futurs torneigs.

Finalment, la categoria Avançat va minar la jerarquia establerta ... Els favorits Bastien Blanqué i Nicolas Trancart van tremolar a la final contra la parella de Poitou Alexandre Leruste i Baptiste Poey, cap de sèrie número 2 però van guanyar el super tie-break puntuació molt ajustada de 4/6 7/5 10/4. Molt bonic espectacle!

I com bé diu el seu creador: Viva el padel !!