Clergue / Casanova i Ritz / Scatena guanyen sense sorprendre la primera edició de la Internacional Padel Experiència de Madison a la Riviera Padel Club Mougins.

Entre les dones, una final esperada ja que vam trobar la parella Clément / Pironneau contra els campions francesos. Però els favorits guanyen 6/2 6/3.

Entre els homes, no hi ha massa sorpreses ja que la parella Scatena / Ritz va guanyar finalment un P1000 després de perdre al fil durant el seu últim torneig. Jérémy Scatena explica que “finalment no teníem cap espanyol al davant.”Cal dir que la parella francesa va sortir d’una final perduda contra el Real Padel Club a Sophia davant Sanchez / Haziza. Aquesta vegada, a la final, una parella 100% francesa, la parella Gauthier / Henryot. Un parell perillós que no s’ha de prendre a la lleugera. Tingueu en compte que va ser la primera vegada per Arnaud Henryot que va arribar a una final en un P1000 però que ja ho va fer va guanyar un p500 a Aix. Ritz / Scatena 6-4 / 6-1 victòria final.

El següent pas per a Padel L’experiència de Madison tindrà lloc a Rotterdam del 25 al 27 d’agost.

Dirigiu-vos a la setmana vinent a un torneig explosiu a Padel Club de Lió on hi ha les millors parelles franceses padel estarà present.