El Club de Tennis Toulonnais, presidit per Noël CURNIER, es va organitzar els dies 11 i 12 de febrer, en el marc d’una fase de classificació del " Head Padel Open», un P250 senyors i P100 senyores.

Un gran primer

Va ser per al TC Toulonnais el primer torneig de padel aprovat des del començament de la seva aventura al padel. La parella favorita MOREAU / FERRANDEZ va respondre guanyant el torneig.

Aquest torneig es va organitzar en col·laboració amb el soci HEAD, i magistralment gestionat per una parella formada per l'àrbitre, Jérôme SCIARRINO, director esportiu del Tennis Club Toulonnais, i Christian CALVET, membre del comitè directiu, que va assegurar l'animació.

Els locals van bé

Per al seu primer torneig, el Tennis Club Toulonnais tenia un magnífic camp de 28 equips, 20 en una fase de grups de classificació i 8 llavors en 1/8º de la taula final, amb els millors jugadors nacionals, N ° 3, 4, 46, 60, 80, a quarts de final.

Els locals del TCT, Anthony WARGNIER, associat amb Hubert ARRES-CHEVALIER, es van inclinar davant la perillosa parella CAYLAT / HENRYOT, després d'haver jugat vuit no anuncis. Aquest últim no va anar lluny de la gesta en perdre 8/10 en el súper tie-break contra els futurs guanyadors del torneig.

Una bona actuació també d’un altre equip de Toló, Sacha RAYMOND / Maxime JORIS que va perdre en vuitº de final contra la parella MASSE / ROUMY, cap de sèrie 4 a la taula.

MOREAU / FERRANDEZ no gaire lluny de sortir

La parella MOREAU / FERRANDEZ, respectivament classificats 3 i 16 nacionals, va guanyar aquesta prova contra BENSADOUN / CORBELLI (46 i 58) amb una puntuació de 7/5 6/3.

Tot i això, els favorits del torneig podrien haver deixat el torneig a quarts de final. Davant CAYLAT / HENRYOT, la massa estava lluny de dir-se, ja que aconseguirà tornar a 1 set a tot arreu (6/4 3/6). El super tie-break va ser molt ajustat, però l'experiència de MOREAU / FERRANDEZ va aconseguir, sens dubte, decantar la balança al seu favor (10/8). Tingueu en compte que el parell CAYLAT / HENRYOT ja s’havia parlat fa uns mesos a Aix. Ai de la parella que caurà sobre ella a les primeres rondes.

DALAIN / PANICHI guanya el torneig femení

Entre les dones, en un grup de 4 equips, la victòria va ser per a la parella de Marsella, Sandra DALAIN / Anne-Laure PANICHI. Una victòria esperada per a aquestes grans favorites de la taula femenina.

Amb Christian Calvet a les cobertes!

L'animació d'aquest esdeveniment va ser proporcionada per Christian CALVET, amb anuncis del llançament dels partits, presentació dels jugadors, seguiment de les puntuacions i algunes bromes que van ajudar a relaxar l'ambient.

El dissabte, en presència de nombroses personalitats locals i departamentals, es va organitzar un còctel per a la inauguració del padel.

Una entrega de premis amb un aperitiu va tancar aquest esdeveniment, amb alegria i bon humor, amb jugadors i organitzadors encantats amb aquest cap de setmana.

Dates per recordar

El Club de Tennis Toulonnais ja ha programat els seus esdeveniments futurs:
=> 8 i 9 d'abril (P250 homes, P100 dones)
=> 17 i 18 de juny per a una Interregió de classificació per al Campionat de França.