És oficial, encara que ja no fos un secret ja que els dos jugadors ja viatjaven per separat en esdeveniments internacionals, per a Dorian de Meyer i Thomas Vanbauce, l'aventura acaba junts.

En una publicació a Instagram, Dorian va compartir els seus sentiments sobre aquesta separació amb les seves paraules:

“Hi ha algunes publicacions que són més fàcils de fer que d'altres. Aquesta nit, és molt difícil, ja que anuncio el final del meu compromís amb Thomas Vanbauce després de set anys de col·laboració. Em resulta impossible descriure amb precisió tot el que hem viscut, passat, après els darrers anys perquè les emocions són molt intenses. En particular, tinc moltes dificultats per trobar les paraules adequades. Començant com a amics buscant una activitat per compartir bons moments junts i acabar com a socis en un projecte professional, crec que és complicat imaginar què representa això. Tot i que probablement no hem aconseguit treure el màxim potencial del nostre equip, m'agradaria dir que vaig viure uns anys fantàstics al vostre costat que em van fer créixer enormement com a humà en tots els aspectes de la vida. El camí ha estat molt difícil i precisament per això ara em sento molt orgullós del que hem construït junts. No l'oblidaré mai.

Voldria donar les gràcies a tots els que s'han creuat en el nostre camí i han cregut en nosaltres. El viatge ha estat increïble. Hem assolit molts dels nostres objectius, que han anat augmentant any rere any.

Evidentment, envio un missatge especial al Big Padel, és gràcies a tu que el nostre equip va néixer l'any 2017, la història és simplement magnífica.

També un missatge especial a JT Peyrou, la relació que vam construir com a trio va ser molt forta i els moments esportius compartits van ser màgics amb tu. Com més records tornen, més fortes són les emocions.

Et desitjo molta sort Thomas Vanbauce, ja saps com estic convençut que ho aconseguiràs.

Per la meva banda, encara no conec la resta dels meus projectes ja que el canvi és complex per a mi. Ja m'està costant fer "publicar" aquesta nit, així que m'aturaré aquí".

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.