Aquest dissabte van tenir lloc les semifinals del WPT Alacant, 3etorneig de temporada de circuits professionals.

Per als homes, les parelles Navarro / Lebron i Bela / Lima es reuniran per la 3aemoments de la temporada. Guanyadors de les 2 primeres oposicions, la parella Navarro / Lebron sembla ser una mica favorita, però cal esperar un partit molt ajustat.

Navarro / Lebron va posar punt final a la gran aventura de Tello / Chingotto al final d’un partit de suspens acabat 6/4 a 3econjunt.

El mateix preu per Bela i Lima que van acabar la increïble setmana de classificacions De Ninno / Guarrido. Tenim curiositat per veure la seva evolució en els propers torneigs. Flash a la panoràmica o nous asos de circuit reals?

Pel que fa a les dones, Gemma Triay i Lucia Sainz continuen sent molt mitjanes aquesta temporada i perden 6/1 6/4 davant Ari Sanchez i Alejandra Salazar.

Maria José Alayeto recupera el plaer d’una final del WPT després de diversos mesos de dubtes. Amb la seva parella Delfina Brea, van guanyar en 3 sets. Un partit gens fàcil contra el Llaguno / Amartiain, els golejadors de la parella Marrero / Ortega de la ronda anterior.

El nostre pronòstic:

Navarro / Lebron va perdre a la final durant els 2 primers torneigs de la temporada. Béla / Lima voldran obrir el seu contra després de 1 derrotes a la mitja part contra els espanyols.

Victòria en 3 sets per a la parella Navarro / Lebron

Igual que amb els homes, Ari Sanchez i Alejandra Salazar estaran disposats a no experimentar un 3ederrota a la final consecutiva. Sobre el paper, el seu equip sembla més equilibrat.

Victòria en 3 sets per a Sánchez / Salazar

Jonathan uzan

Especialista en World Padel Tour, Jonathan gestiona la pàgina de Facebook de WPT PADEL.
La seva missió: fer vibrar amb les novetats dels extraterrestres del circuit professional!