Aquest cap de setmana, Padel Attitude / Pad In va oferir un gran torneig padel aprovat compost per 25 parelles procedents de tot el nord de França. Els jugadors de Laval havien respost amb el 4t en particular als campionats francesos de padel 2015: Simon Boissé i Sam Devrand (Sport In Park), jugadors parisencs també van venir especialment incloent Sébastien Ruiz (Le Padel Club Bois d'Arcy). El jugador de Rennes Justin Garnier (Spot In) associat amb Aymeric Meslin.

La parella local Romanowski / Dulion, que va acabar 6a en els campionats francesos, semblava la millor equipada per impedir el cap de sèrie número 1 del torneig i així guanyar aquest torneig. Però sense cap sorpresa i amb molta serietat, Devrand / Boissé va guanyar aquest torneig.

Buits importants en la fase de grups

No hi ha sorpreses reals a la fase de grups, ja que totes les llavors van guanyar fàcilment els seus partits. Vam poder veure les diferències que hi podria haver a les gallines. Probablement, a mitjà termini, hi haurà categories de torneigs com a Espanya per evitar buits tan grans.

Devrand / Boissé i Romanowski / Dulion per sobre de la batalla

A partir dels quarts de final, els partits són equilibrats i comencen les coses per a les grans parelles. Finalment gairebé per tots, ja que la llavor del torneig provocarà un sever 1/9 a la parella local Plisson / Leconte.

D’altra banda, la parella Garnier / Meslin va aconseguir la proesa d’estalviar diversos punts de partit durant el tie-break de 8 a tot arreu contra l’altra parella local Fievet / Destombes. Sens dubte, EL joc del dia.

Lògicament, i encara que el recorregut encara no fos fàcil, sobretot a la semifinal, els millors parells sobre paper es troben a la final.

El partit és complicat per a la parella valenciana i que representa els colors del club. Guiat ràpidament el 3/1, necessita molta energia perquè Romanowski / Dulion s’alliberi. Problema: no cal que se li demani a Boisse / Dervrand que torni a trencar amb calma i condueixi 7/5. Malgrat alguns cops per intentar recuperar, el francès número 4 va guanyar l'Open de Padel Actitud / Pad In.