Au 4PADEL Bordeus per Cupra Padel-Point Tour, Dorian de Meyer va venir a jugar un partit d'exhibició i ens va donar un moment per parlar del seu debut a padel, De la Gran polèmica de París i la seva col·laboració històrica amb Thomas Vanbauce.

Qualitats del tennis que li serveixen padel

“Una bona mà, el joc curt i sobretot una bona visió del joc, crec que aquestes són les qualitats que em van permetre arribar al nivell que tinc avui padel".

Una associació de llarga data amb Thomas Vanbauce

“Amb Thomas, la història és una mica boja. Ens vam conèixer a la carrera de matemàtiques. Vam jugar a tennis junts. Paral·lelament als estudis, treballava a Decathlon i al costat mateix, a padel rosa, la gran Padel. Vaig trucar a Thomas perquè poguéssim provar aquest esport. Vam estar enganxats des del primer partit i vam començar els tornejos. Aleshores es va construir el nostre projecte comú i avui som aquí. És un dels meus millors amics abans de ser la meva parella".

Qualitats oposades, força o debilitat?

“És una fortalesa, però al mateix temps, també és un defecte perquè la gent sap jugar amb nosaltres. Em van a llançar molt, i en Thomas defensaran. He de centrar-me en l'atac i Thomas en la defensa"

Les qualitats i defectes de Thomas Vanbauce

"El seu gran cop. Quan et troben, no sé què se sent en colpejar per acabar el punt. Sempre n'he de fer tres o quatre viboras. Jo sóc el jugador que treballa el punt i ell és el que l'acaba".

"La seva volea de dret, quan el talla, és realment mortal. Al córner dret del jugador fa molt de mal. No tinc aquest, i m'agradaria molt tenir-lo".

"La seva manca de mà, Però no sempre és així. En el joc curt, tan bon punt ha de tenir una mica de mà i lliscar la pilota pels peus, no es troba gaire còmode. S'afanya una mica, té una mica la mà al congelador. Tan bon punt hi ha pilotes petites per jugar, m'imposo molt i vinc a ajudar-lo”.

Jean-Thomas Peyrou: la tercera peça del trencaclosques

“Jean-Thomas és una mica especial perquè el conec des de fa molt de temps. Vam jugar a tennis junts. És algú que em va veure créixer, em va conèixer quan tenia 15 anys.

A poc a poc, va anar pujant de nivell, va anar fent el seu lloc a la padel francès. Quan va decidir posar la seva carrera en un segon pla, es va passar a entrenar i ens va agafar sota la seva ala".

Introdueix els 200 millors jugadors del món

“Actualment sóc el 270 del món, em queden 50 punts FIP per assolir el meu objectiu. Llavors per al 2024, entrant als 150, això seria el Sant Grial, per això entrenem cada dia".

"A França amb Thomas, vam guanyar diversos P1000, vam tenir bons resultats en P2000. Entrar entre els 10 primers de veritat aquest és l'objectiu, i superar Adrien Maigret per exemple... I, per descomptat, una selecció per a la selecció francesa, seria increïble".

L'episodi Major de París 2023: "una profunda injustícia"

"M'agrada ser efectiu, la gent em coneix per això. Trobo que el que ha passat és sens dubte abusiva i ho he donat a conèixer i ho repetiré tantes vegades com faci falta. Realment crec que això és una profunda injustícia. Ara, com diu JT: “No hem de comptar wild-cards, és subjectiu, queda a criteri de l'organitzador del torneig”. Així és, ara lluitarem per no necessitar-ho i aquesta serà la nostra major venjança”.

Per veure l'entrevista sencera a Dorian:

Léa Deutsch

Apassionat Padel des del 2018 amb nombroses experiències en comunicació i creació de continguts, vull compartir amb vosaltres la meva passió a través dels meus escrits.