Dylan Guichard rememora la seva recent derrota amb Thomas Leygue a les semifinals del partit Promoció FIP Castelló, al final del “Dalton Show”, la seva nova sortida a Madrid, i fins i tot explica la seva elecció de raqueta!

Una derrota que perjudica la FIP Promoció de Castelló amb Thomas Leygue

“Crec que el que ens va faltar a la semifinal, contra Matias Nicoletti i Adrian Rodríguez, va ser una mica de frescor mental. És a dir, hem passat una mica massa al terreny de joc durant els partits anteriors.

En aquesta semifinal, teníem el partit entre mans i no hem pogut acabar. Vam tenir punts de partit a 6/4 5/4, va ser un partit força ben construït i ben conduït. No sabíem com acabar quan calia i després ens vam embarcar en un tercer set complicat durant el qual física i mentalment les coses van cedir una mica”. 

Dylan Guichard Thomas Leygue promoció FIP

El final de The Dalton Show?

"L'espectacle va acabar senzillament perquè era el final de la col·locació de manera senzilla. Tots vam agafar camins diferents. Vaig anar a Madrid, en Julien va marxar amb la Carla (Touly), en Philémon segueix buscant un pis, ara crec que està entre París i Barcelona i el Manu va venir a viure amb mi a Madrid. Tots estem en projectes una mica diferents. Però això no treu que encara som grans amics, i potser en el futur ho tornarem a fer. Però això ja no és possible en l'actualitat". 

Un nou començament

“Madrid és una mica un nou començament per a mi. Necessitava un canvi d'escenari, un canvi d'estructura de formació i veure coses noves. Vaig anar a formar-me a l'acadèmia CEPAC de Mati Diaz i Gaston Malacalza. Estic en un grup amb Thomas Leygue en particular i estic molt content. Em prenen temps, senten que estic invertit i em paguen. Entreno cada dia quan puc i després també tinc el meu preparador físic a Madrid.

A França, jugaré els tornejos P2000 quan no hi hagi un torneig súper important alhora, i els campionats de França. La meva parella serà Maxime Forcin”.

L'equip francès: un gran objectiu el 2024

“Amb les retirades internacionals de Jérémy Scatena i Benjamin Tison, s'obren places per a nous jugadors a la selecció francesa. Atenció però, amb el retorn a la competició de Johan Bergeron, això també fa un molt bon jugador que torna entre els possibles candidats. Però, per la meva banda, no ho amago, la selecció francesa segueix sent un objectiu important aquest any.

Realment espero poder unir-me a la selecció aquest any, i crec que ho puc reclamar. Veurem què decideix l'entrenador, passi el que passi, respectaré les eleccions que es facin, però seria un honor per a mi poder lluir els colors de la selecció de França!”.

La seva associació amb Kuikma

"Estic molt content amb la meva associació amb Kuikma, una marca que està experimentant un creixement impressionant i produeix raquetes de padel molt alta qualitat. Recentment vaig canviar la meva raqueta per un dels seus models més nous. Kuikma ha llançat una nova gamma anomenada PR Carbon, i ofereix una pala en cadascuna de les tres formes clàssiques, rodona, híbrida i diamant. Per la meva banda, vaig optar pel model Potència de carboni en forma de diamant, és la que allibera més potència.

Com que és una mica més lleugera que la MS Pro, la raqueta de Maxi Sanchez, que feia servir abans, ofereix més maniobrabilitat sense oferir-me menys potència. Aquesta combinació de lleugeresa i potència fa que la Carbon Power sigui la meva raqueta preferida!"

Dorian Massy

Nou seguidor de padel, Em fascina aquest esport dinàmic que combina estratègia i agilitat. Trobo en el padel una nova passió per explorar i compartir amb tu Padel Magazine.

etiquetes