Partint de la seva victòria a la World Padel Tour Vuelve A l’Open de Madrid, Bea González i Marta Ortega van guanyar el Campionat d’Espanya sub 23.

Van ser els grans favorits de la competició i no hauran perdut cap set. Gràcies a la seva victòria 6/2 7/6 a la final contra Araceli Martinez i Delfi Brea,Marta Ortega i Bea González aconsegueixen el títol d’Espanya sub 23. El cercle està complet per a Martita, que serà massa vella l’any vinent per participar a la competició.

En els homes, van ser Lucas Bergamini i Jerónimo González els que van confirmar les coses bones mostrades al món Padel. Després de vèncer el número 2 de Di Nenno / Garrido a les semifinals, la parella hispano-brasilera va oferir el cuir cabellut de Nieto / Rico a la final de 6/4 de 6/4. Com la Bea i la Marta, Jeronimo i Lucas guanyen el Campionat d’Espanya sub-23 sense perdre un set de torneigs!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !