Les 2 semifinals femenines del Master WPT de Madrid presenten un aspecte molt diferent.

Si Marrero/Salazar es van classificar a costa de la parella Amatriain/Llaguno durant una trobada plena de rigor, intensitat i control, no va ser el mateix Navarro/Reiter que va oferir una actuació mediocre contra els bessons Alayeto. Malgrat les gestes individuals de la seva compatriota andalusa en atac i defensa, l'esquerrana C. Reiter va cometre nombrosos errors no forçats durant tot el partit i va permetre que les bessones assoleixin una victòria sense incidents.

Pels homes, el menys que podem dir és que dissabte va ser ple d'emoció. JM Díaz/Sànchez van coincidir amb Bela/Lima durant 50 minuts per finalment perdre en el primer set 6-4 i on JM Díaz va haver de treballar per salvar 5 punts de set en el seu servei a 4-5, en va.

La gran actuació tècnica va continuar quan Lima va ser evacuada després d'un impacte lateral contra una paret de la pista (segon set empat 4-4).

L'altre partit va oferir la major sorpresa esportiva del torneig, Sanyo/Mieres va infligir una autèntica correcció a la primera volta (6-1 32 minuts de joc) als seus contrincants de la jornada, classificats 7 WPT. Però el jove Moyano no va ser indigne i va saber augmentar el seu nivell de joc, per sembrar poc a poc el dubte al camp de Sanyo/Mieres. El partit ha acabat al 3r set i ha confirmat la tendència del partit, després d'haver baixat la guàrdia Sanyo i Mieres, finalment ha triomfat Moyano Grabiel.