Primer torneig de l'any i ja una primera final per a la parella francesa Manuel Vives i Julien Seurin al FIP Rise Australian Open.

El cap de sèrie número 1 no està perdent el temps en aquest torneig. Des dels quarts de final, Vives i Seurin han arrasat la competició amb victòries en dues rondes.

Durant els quarts, és contra els locals Taylor Smith (954) i Ross Taylor (564) que van guanyar els tricolors. victòria perfecta, 6/0 6/4 i un lloc a les semifinals en joc.

Més tard al dia, està en contra Andrea Melisi (564) i Timothy Brown (447), sembra número 3 i fans d'un tal Pat' Rafter, que Julien Seurin i Manuel Vives es van imposar. 6/2 7/5 i un lloc a la final per al seu primer torneig de la temporada 2024.

Manu i Julien s'esperen ara a les pistes aquest diumenge per intentar guanyar el títol. S'oposaran a la parella espanyola Sergi Guimet Bigas (480) i Nicolai Maniucov Maniucova (210), sembrat 2.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.