Hem hagut de lluitar en aquest quarts de final Thomas Leygue, i el seu company Ferran Insa, per aconseguir una entrada per als quatre darrers a FIP ​​Star Puebla. La parella franco-espanyola va guanyar en tres sets, 6/4 4/6 6/1 en contra Miguel Oliveira (342) i Maximiliano Cejas (297).

Finalment, la llavor número 4 va aconseguir sortir d'aquest partit trampa i s'hi oposarà Ricardo Martínez (96) i Gerard Arnaldos Serrano (209).

És el final, però, per Bastien Blanque et Dylan Guichard. La parella francesa es va enfrontar molt bé Christian Medina Murphy (135) i Belar Vera López (130). Ja havien hagut de treballar molt en aquest torneig per classificar-se per a la vuitena. Aquesta vegada, no funciona per als francesos.

Thomas Leygue i Ferran Insa són, doncs, les últimes esperances franceses en aquesta FIP Star Puebla. Podran guanyar el títol una setmana després de la seva coronació a Turquia? En tot cas, hi ha la possibilitat de jugar en aquest torneig per a la parella franco-espanyola en aquest torneig, després de la retirada de les dues primeres llavors.

Seguirà la semifinal de Thomas Leygue i Ferran Insa, a partir de les 17 h (hora francesa), al canal de Youtube de la FIP.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.