Centra't en Raphaël Rubio, el jugador del Top 100 francès que més llocs ha guanyat els últims dos anys. Després d'haver saltat 3 llocs, Raphaël es troba avui en el lloc 620 de la classificació Classificació de març !

S'han acabat els parcials, anem als tornejos!

“Tinc 22 anys, sóc soci del CUC (Clermont Université Club) des de fa dos i he fet tot el meu tennis a Rodez Tennis. Padel. No he tingut mai cap assimilació: vaig començar el meu primer torneig el febrer del 2022, un P250.

Vaig descobrir el padel el juny de 2019 a Rodez hi vaig jugar uns quants partits però no més perquè anava a entrar al PACES (Primer curs comú a estudis de salut) al setembre i no volia cenyir-me a un esport que em pogués treure del motlle laboral. del primer any. Però em vaig dir que tornaria a jugar-hi perquè em va enganxar la primera vegada.

I al final, va ser a principis del 2022 que vaig començar a jugar padel a Clermont-Ferrand, on vaig estudiar medicina. Vaig començar fent unes quantes lliçons amb Mario Cordero i Johan Heros a Bad Hit, una estructura al centre de Clermont.

A partir d'aquí em vaig trobar totalment addicte a aquest esport, i vaig començar a jugar diversos tornejos a partir del maig del 2022, en acabar els meus parcials.

Una altra persona gràcies a la qual he avançat enormement és Stephen Souyri (el germà de Gwenaelle) amb qui he fet innombrables partits i entrenaments junts a les pistes de Rodez, i encara continua!”

Raphael Rubio Stephen Souyri

14 P500 guanyats!

"Vaig guanyar el meu primer P250 el maig del 2022 amb François Lacombe i després el meu primer P500 el novembre del 2022 amb Thomas Rey. Vaig guanyar un total de 14 P500!

I aquest cap de setmana he guanyat el meu primer P1000, a Carcassona, amb Alexandre Dizy. Abans, el meu millor resultat en P1000 va ser una semifinal al Campionat Regional de l'ARA el 2023, amb Thomas Rey.

Ara toco principalment a Lió, però també a Toulouse, Albi, amb la proximitat de Rodez i els meus pares!”.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !

etiquetes