Classificat 76è a França, Alexis Coulombeau, de 22 anys, forma part de la nova generació de futbolistes. padel. Durant la nostra entrevista, ens parla de la seva trajectòria i ens revela les seves ambicions, inclosa una marxa a Espanya en el futur.

Un "petit" nouvingut al padel

“Vaig descobrir el padel Fa dos anys i mig, quan va arribar el Covid-19. Abans jugava molt a tennis. Va ser a partir d'aquell moment que vaig començar a descobrir el padel i que vaig començar a fer-ho com a hobby, tot i que continuava jugant a tennis.

“A poc a poc, com un autèntic competidor, vaig començar a jugar tornejos padel i vaig tenir-ne un gust. Finalment vaig decidir deixar de jugar a tennis perquè m'ho estava posant molt seriosament. padel. “A poc a poc, com un autèntic competidor, vaig començar a jugar tornejos padel i vaig tenir-ne un gust. Finalment vaig decidir deixar de jugar a tennis perquè m'ho estava posant molt seriosament. padel".

A punt per a Espanya

"No penso parar-me aquí. Tinc plans ambiciosos per al futur. Vaig a instal·lar-me a Espanya, a Barcelona. El meu objectiu és entrenar de manera intensiva i participar activament en el circuit català. El següent pas serà participar en tornejos FIP i mesurar-me amb els millors jugadors.

M'uniré a altres jugadors francesos a Barcelona. Tinc la intenció d'aprofitar la seva experiència i experiència de l'altra banda de la frontera. Aquest canvi d'escenari i nivell d'entrenament hauria de contribuir, sens dubte, al meu desenvolupament com a jugador. padel".

Objectius clars

"Vaig arribar a la final recentment a P1000 4Padel de Llemotges amb Robin Roux, va ser una experiència molt enriquidora. Per al P1500 de Bordeus, jugaré amb Simon Wagner, que ens va guanyar final. Abans també participaré la setmana anterior al P1000 de Le Mans, al costat de Tom Mitjana. Aquests són els dos últims objectius que em vaig marcar abans de marxar a Espanya.

Els meus objectius per als propers dos anys a França són clars. Actualment sóc el 76è i estic apuntant al Top10 francès d'aquí a un o dos anys. És un repte que em prenc seriosament i pel qual treballo molt".

Alexi Coulombeau

Alexis Coulombeau, Alix Collombon?

“De vegades és divertit veure que hi ha gent que em confon amb la jugadora Alix Collombon. És cert que els nostres cognoms són gairebé semblants, i sonen una mica iguals quan els pronunciem. Aquesta confusió de vegades pot ser afalagadora, perquè em permet compartir un nom amb un jugador reconegut en el sector. A poc a poc, això també pot ajudar a augmentar la meva notorietat en el padel. Així que ho veig com una oportunitat per a la meva carrera!"

Dorian Massy

Nou seguidor de padel, Em fascina aquest esport dinàmic que combina estratègia i agilitat. Trobo en el padel una nova passió per explorar i compartir amb tu Padel Magazine.