François Rajnic és un jugador jove que va participar el seu primer torneig internacional Pujada de Stratford FIP. L'oportunitat per a nosaltres d'entrevistar-ho Francès que va guanyar dos partits en la classificació per al torneig de Londres al costat del seu company, el número 8 anglès George Weller.

"Una no selecció encara difícil d'acceptar"

Sóc François Rajnic, tinc 19 anys, vaig néixer l'any 2004. Com molts, vaig començar amb el tennis als 4 anys, i cap als 13 vaig descobrir el tennis. padel gràcies a la meva entrenadora, Baptise Delvienne. Aquesta trobada em va fer voler especialitzar-me padel i abandonar el tennis. Després em vaig incorporar al club Palavas, conegut per tenir molt bons jugadors joves a França. Gràcies als consells de Yannick Maurel, vaig aprendre moltes coses sobre aquest esport. Vaig participar al campionat francès d'interlliga juvenil, que va ser un moment difícil per a mi, amb la desqualificació per COVID, seguida de la no selecció per a la selecció francesa, que va ser difícil d'acceptar.

"Em trobo bé a Londres"

La meva ambició és divertir-me tan bon punt trepi al terreny de joc i donar el millor de mi en cada partit. Els meus objectius han anat evolucionant des de l'inici dels meus estudis; Ja no busco acumular punts, sinó jugar tornejos quan estic molt motivat. Vaig jugar durant un any amb Yoan Boronad, que es va convertir en un dels meus millors amics. Des de llavors, he tingut problemes per trobar parella permanent a França, fet que m'ha desmoralitzat una mica. A Londres, on vaig estudiar, vaig conèixer Franckie Langan i George Weller, amb qui vaig poder formar-me i, per tant, participar a la Stratford FIP.

"No vull "sobreviure" amb el padel"

Estic cursant el meu segon any d'escola de negocis a la negoci esportiu a Londres. Viure aquí és car, així que és un repte jugar al costat de les classes. Les meves ambicions en el padel ho tenen clar: no vull fer-ne la meva feina, perquè no tinc el nivell i no vull “sobreviure” amb el poc que padel informant actualment. El meu objectiu és treballar en el món de padel.

“Una experiència positiva”

L'experiència va ser positiva en aquest Ascens FIP. Per a la meva primera participació en un torneig d'aquestes dimensions, vaig aconseguir classificar-me per al sorteig final. El nostre primer partit a la taula no va ser fàcil, els nostres rivals anaven molt per davant. Em va impressionar la seva intensitat física, requereix molt de rigor i esforç.

Vola de dreta de François Rajnic

"Torna més fort a França"

Financerament, els tornejos FIP sovint es troben a una pèrdua entre el registre, l'hotel i els viatges. Respecto els que inverteixen en una carrera professional malgrat els sacrificis. Probablement faré més FIP en el futur, ja que m'agrada viatjar i el circuit FIP ​​és ideal per a això. La següent parada serà potser Bourg-en-Bresse amb George Weller. A França, quan torni, veuré amb qui puc jugar i espero tornar encara més fort.

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.