Com a part del programa FIP Rise of Canet-en-Roussillon, vam entrevistar dos joves jugadors catalans: Sergi Pifarré i Aleix Fuertes.

Si els dos homes, de 21 i 19 anys respectivament, van perdre avui contra la parella francesa Pes/Pelegri (6/7 6/1 6/4), encara van acceptar anar al nostre micròfon.

Sergi Pifarré (N144 Catalunya): “Un perfil una mica especial”

Tinc un perfil una mica especial en aquests tornejos perquè només jugo a tornejos internacionals durant les vacances!

Amb l'Aleix, era la primera vegada que jugàvem un torneig internacional junts. Ens vam enfrontar a bons jugadors francesos, va ser molt poc.

Originàriament, sóc jugador de futbol. Vaig jugar fins als 18 anys, després vaig renunciar a causa d'una lesió i em vaig dirigir al padel. Com el futbol, ​​és un esport d'equip. Fa 3 anys que jugo padel, per a mi és realment un hobby. En altres paraules, no vull ser un professional padel, però entreno igualment!

Com a jugador de la dreta, el meu jugador preferit és Sanyo Gutiérrez, m'encanta la seva manera de jugar.

Aleix Fuertes (N205 Catalunya): “Una primera en un torneig FIP”

No havia jugat mai contra els francesos fins ara, però sabem que el nivell general augmenta, a França com a tot arreu.

Abans d’arribar a padel, vaig fer molts altres esports com rugbi i tennis, però el padel va ocupar un lloc molt més gran! Així que avui vull convertir-me en un jugador professional de padel ! M'hi entreno tot l'any a l'acadèmia de padel de Gimeno, prop de Barcelona.

Per mi el futur és Premier Padel. Jo crec el món Padel S'ha acabat tot, però si continua faré uns quants tornejos. Crec que és el moment adequat per entrar-hi padel, però potser és cada cop més difícil perquè sempre hi ha jugadors nous.

El meu jugador preferit, com a jugador de l'esquerra, és Ale Galan, m'encanta el seu estil de joc!

M'agradaria acabar dient que aquest torneig és genial, a la platja així, és genial! Realment no tenim això a Espanya.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !

etiquetes