El torneig d’Alacant, tercera prova del circuit professional, va ser l’escenari d’una actuació increïble de l’equip Guarrido / De Ninno.

Fora de les previs (classificacions), van guanyar el seu partit en 1/16, després en 1/8 i després en 1/4 abans de perdre només en 3 sets contra Bela i Lima.

Quan mirem més de prop el seu inici de temporada, aquest rendiment és inexplicable com a mínim.

De fet, havien perdut en prèvia durant els dos primers torneigs de la temporada a Marbella i Logronyo.

Aquesta actuació va permetre a De Ninno doblar el seu nombre de punts en un sol torneig. Aneu amb compte de confirmar-ho, perquè la caiguda podria ser dura l’any vinent a l’hora de defensar aquests punts.

Jonathan uzan

Especialista en World Padel Tour, Jonathan gestiona la pàgina de Facebook de WPT PADEL.
La seva missió: fer vibrar amb les novetats dels extraterrestres del circuit professional!