Dimitri Huet i Hadrien Douard van guanyar l'Open Casa Padel - P500 aquest cap de setmana. Un torneig dirigit amb un puny de ferro per la parella durant tot el torneig, ja que no han perdut cap set.

A la final, esperàvem que la parella Flores / Oudart pogués fer alguna cosa contra els favorits de la competició. Però la parella finalista es va endur el preu: 2 petits conjunts.

Dimitri Huet torna a ser el jugador del torneig. Clarament per sobre de tots els jugadors de tots els seus jocs, torna a demostrar que és un jugador a veure en tots els torneigs. El seu company Hadrien Douard va fer la feina perfectament oferint un joc regular.

Per a casa Padel serà responsable de futures grans competicions com a etapa particular de la Nacional Padel Copa ... La Copa d'Europa de clubs padel i la seva etapa de Challenger World Padel Tour...