Tot aquest cap de setmana han estat 88 parelles en total les que s’han enfrontat a Tolosa de Llenguadoc Padel Club que fa aquesta vuitena etapa de Padel Infinity Tour, el torneig més gran de padel mai enregistrat fins ara durant un cap de setmana.

Per sortir d’aquest torneig tan dur, s’havia de ser fort i físic. 3 dies de torneigs d'alta intensitat.

Mai Vo i Line Meites: una última per la carretera

Aquí hi ha un parell que deixarà de jugar junts quan acabi amb una gran victòria a Tolosa de Llenguadoc Padel Club.

Durant tot el cap de setmana, van estar per sobre de la lluita.

A la final, Carine Vidal i Léonie Guillot no van poder fer res malgrat una victòria molt interessant en semifinals contra Sandra Dalain / Emmelien Lambregts van guanyar per 7/5.

El vídeo de la final aviat al canal de Youtube.

En blanc / Imbert a 1 punt de la derrota

Quina final! L’etapa masculina va reunir prop de 32 equips de tota França. Al final del suspens, Laurent Imbert i Bastien Blanqué van guanyar una final inesperada contra una parella de la qual en parlarem molt en el futur Erwan Nicol / Pablo Tellier. (4-6 6-4 11-9)

Déborah Alquier i Nicolas Trancart fins al final.

La parella Alquier / Trancart ho haurà donat tot per aconseguir els seus fins. Davant seu, Mai Vo i Frédéric Misset, habituals de les finals de la categoria mixta.

Primera observació d’aquesta final, les úniques parelles que proposaran un equip amb un home a la dreta i una dona a l’esquerra seran les que trobarem a la final.

L'altra observació no és perquè no formis part del top francès masculí, ja que no pots jugar molt bé i guanyar parelles preferides sobre el paper. Evidentment, els homes estan molt lluny de ser "pingüins" ...

A la final, les parelles més equilibrades van ser les més allunyades d’aquesta competició.

Tot i la pèrdua del primer set, Déborah Alquier / Nicolas Trancart tindrà en 3 sets Mai Vo / Frédéric Misset amb un marcador de 5-7 6-4 11-9.

Més generalment, els jugadors recordaran aquest pas. Qualitat, quantitat al mateix temps que aquesta gran inauguració de Tolosa Padel Club. Difícil de superar.