Després l'anunci sorpresa de Benjamin Tison, és el torn d'algú més pilar de la selecció francesa padel per acabar la seva carrera professional: Jérémy Scatena.

Jugador icònic de padel Francès, autèntic, que no deixa indiferent a ningú, el Niçois ha tornat a la seva molt antiga carrera... Hi havia una vegada: Jérémy Scatena.

8 vegades campió de França!

"Jo començava le padel el 2006 gràcies a Jean-Noël Grinda i Nalle, que em va ensenyar molt al començament de la meva carrera i em va fer estimar aquest esport que es convertiria en la meva vida.

En el seu moment, el padel estava molt poc desenvolupat, i molt ràpidament, vaig jugar a la selecció francesa a partir del 2008. Des del 2009, amb Robin Haziza, vam ser campions de França cada any, a excepció del 2012 (Haziza/ Ritz), fins al 2017. Hem estat vicecampió d'Europa a Roma el 2019, un any en què Espanya no va participar. Encara que les nacions no eren presents el 2015, França sí Campió d'Europa als Països Baixos el 2015".

equip mundial de França

Una carrera professional que comença el 2018...

“Vaig començar la meva carrera professional el 2018 a World Padel Tour de Jaén, que va marcar l'inici de la meva aventura. El 2019 vaig entrar al top 100 del WPT i el 2022 vaig acabar 67è al rànquing FIP i vam guanyar l'única medalla de bronze del padel Francès.

Le padel em va portar emocions increïbles. Al llarg de la meva carrera, aquestes emocions i sentiments han estat el meu motor i la meva energia, permetent-me anar molt més enllà del que mai havia imaginat.

Jérémy Scatena calla la mà en silenci

M'agradaria aprofitar l'ocasió per agrair a les persones que m'han donat suport i m'han acompanyat, i que, en determinats moments, han cregut més en mi que no pas en mi mateix. Gràcies a la meva família, a Damien Langlois, a Nalle, a Jean-Noël Grinda, als meus entrenadors Colo Prado, Nicolas Gavino, Xavi Figols i, per descomptat, Pablo Ayma, així com a Jean-Michel Pequery per la part mental.

Gràcies també a tots els meus socis que em van permetre arribar-hi: Robin Haziza, Nicolas Suescun, Marc Bernils, Adriá Mercadal, Benjamin Tison, Johan Bergeron i tots els altres.”Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.