Entrevistat pels nostres companys de Marca, Juan Lebron va tornar amb molta emoció al esdeveniments de la setmana passada, però també sobre el seu futur lluny d'Ale Galan. Fragments.

Les disculpes de Lebron

“Primer m'agradaria demanar disculpes a Alejandro Galán, a Jorge Martínez, a l'Acadèmia M3, al meu equip, a Premier Padel, a la FIP, i per descomptat als meus oponents. És una imatge que no és adequada i ho sento molt. No vull oblidar els fans de padel… això no ha de tornar a passar mai més. Intentaré aprendre de tot això i millorar en aquest àmbit. Em vaig decebre, vaig decebre la meva família, estic passant per un moment molt difícil..."

Cry rage Lebron Qatar 2024

La decisió de Galan

“Quan va acabar el partit vam tornar a Madrid. A l'aeroport, li vaig demanar disculpes a l'Ale i li vaig demanar que parlés, però en aquell moment ens vam donar un descans... Vaig proposar que parlem divendres. Volia demanar perdó pel que havia passat, però aquell mateix dia, a la tarda, em va trucar i em va dir que no volia continuar amb mi. Em va agafar desprevingut i molt sorprès per la notícia, però és una decisió seva i s'ha de respectar.

Crec que ens mereixíem un altre final, però la seva decisió és comprensible (…) No sé si és justa o injusta, però ho he d'acceptar”.

Momo Gonzalez, només per a un torneig?

"Jo jugarà amb Momo a Veneçuela perquè les coses es presentaven així. Tots dos ens van agafar desprevinguts. És una gran persona i un gran jugador, però això no vol dir que jugaré amb Momo en els següents tornejos. He de veure amb qui jugaré. És molt important trobar una dinàmica bona i positiva. Vull buscar un projecte ambiciós”.

Per tant, entenem que, amb tota probabilitat, hi hauria d'haver nous canvis en les properes setmanes!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !