Julien Seurin comparteix els seus canvis de socis, els reptes amb què es troba i les seves ambicions. Descobriu també les seves preferències de raqueta a Kuikma i els seus desitjos per a la selecció francesa!

Un inici de 2023 marcat per canvis de socis

A principis del 2023, em vaig comprometre amb Ludovic Cancel a llarg termini i, finalment, vam tenir diferents projectes. En realitat, era principalment jo qui volia canviar de soci, i després havíem planificat les coses i no necessàriament ha anat bé.

Després, vaig tenir una gran oportunitat amb Bastien Blanqué que va ser positiva. Quan el Premier Padel Va reprendre, Bastien va trobar un company per poder entrar en aquests tornejos perquè no vaig poder entrar, en part per això vam aturar la nostra col·laboració, teníem massa punts de diferència. Per això després vaig jugar amb Manuel Vives amb qui va anar molt bé. Jo diria que els petits punts negatius són aquests 3 o 4 partits que perdem contra parelles millor classificades, no estem lluny de guanyar i, en definitiva, no ho aconseguim. 

Van ser els moments més difícils de gestionar de la temporada. Tenim bons partits cada cop i cada cop no estem lluny de guanyar, però no guanyem.

Per aquest any, fins ara les coses van força bé. A Austràlia va anar bé. Vam decidir canviar una mica d'horitzó amb Manu, vam parlar a principis d'any per intentar trobar potencialment un company amb una mica més d'experiència que ens ajudi a guanyar aquests famosos partits que no hem aconseguit guanyar l'any passat. Va acceptar la proposta de Jérôme Inzerillo de fer el Campionat de França i també vaig haver de buscar parella per al Campionat de França. També tenia l'objectiu de poder jugar el Premier Padel al màxim. Tinc encara menys punts que ell, així que em semblava més complicat, per això vaig decidir compromès amb Adrien Maigret.

No sempre és fàcil trobar un jugador amb el mateix projecte

És difícil entrar-hi Premier Padel, després farem el FIP junts. De moment, la dificultat és gestionar el mateix projecte que la teva parella, perquè de vegades tenim el mateix projecte i no necessàriament tenim els mateixos punts. Això és el que em sembla més complicat de gestionar. Crec que l'Adrien està motivat pels terminis a la selecció de França i em va dir que el va motivar a tenir un projecte bastant seriós amb un jugador estable. No volia tornar a la FIP intentant trobar un company a cada torneig. Crec que aquest projecte que vam construir junts el va motivar. Els primers 3/4 FIP que tenim previst, els farem junts. 

L'equip francès al capdavant?

Crec que hi ha menys d'aquesta supremacia dels vuit en comparació amb anys anteriors. Crec que hi ha molts jugadors darrere nostre. Crec que formo part d'aquest grup de jugadors molt propers. Per la meva banda, hi ha Benjamin Tison que va marxar, però també hi ha Johan Bergeron que va tornar per una vegada i que juga a la dreta a l'inici de temporada. penso que Dylan Guichard també està ben situat, millor situat que jo de fet crec.

Per tant, cal veure-ho, no és un objectiu principal per a mi, almenys no a principis/mitjans d'any, potser a finals d'any. L'any és molt llarg i de moment no és necessàriament el meu objectiu principal, però definitivament hi pensem una mica. Amb Benjamin i Dylan, que van fer dos esquerrans a la dreta, em va resultar complicat afegir-ne un tercer, però ara que Benjamin ja no hi és, això evidentment deixa una mica més d'esperança. 

Entra a l'esfera més alta

El meu principal objectiu seria poder entrar a tots els tornejos Premier Padel, per poder jugar al circuit de màxim nivell i sentir realment que estic al món professional, on conec el meu calendari a principis d'any, conec tots els viatges que faré i no hi sóc lluitant. tot el temps les setmanes per triar quin torneig faré la setmana vinent. M'agradaria deixar de lluitar pels vols i entrar realment a l'esfera més alta. Crec que hauríem d'estar al voltant del lloc 120 del món. Aquest és realment l'objectiu ara mateix. 

Julien Seurin

Quina raqueta el 2024?

Fins ara, jugava amb el Kuikma MS Pro, el pala de Maxi Sánchez. Té forma de diamant, bastant pesat, però encara equilibrat al mànec. M'agrada tenir maniobrabilitat a les raquetes i és cert que m'agradaria estar a l'atac, però defensivament va ser una mica complicat. Hi ha una nova gamma de raquetes que està sortint, estic provant diferents models, encara no he fet una elecció definitiva. 

Però passi el que passi, ja no serà una forma de diamant. Tornaré a alguna cosa més manejable, ja sigui una forma híbrida o una forma rodona que m'agradava abans de jugar amb l'MS Pro. De moment estic jugant amb la forma rodona, estic esperant poder provar els híbrids abans de fer la meva decisió final".

Dorian Massy

Nou seguidor de padel, Em fascina aquest esport dinàmic que combina estratègia i agilitat. Trobo en el padel una nova passió per explorar i compartir amb tu Padel Magazine.

etiquetes