Per a aquest primer dia de la Copa Fabrice Pastor - França 2018, els favorits de la competició van guanyar tranquil·lament el seu bitllet per als quarts de final que tindran lloc demà.

Vuit parelles intentaran accedir a les semifinals que tindran lloc dissabte. La final tindrà lloc diumenge.

Tingueu en compte, però, la derrota sorpresa de la parella Pastor / Ortiz, que es va inclinar davant la sorprenent parella Contet / Versier. A la següent ronda, coneixerà la parella Pequery / Corbelli, una de les parelles molt en forma del moment i que té les seves possibilitats en aquest torneig particularment obert.

UN NIVELL PRO-AM MOLT ALT

Com és habitual en els esdeveniments organitzats per Monte Carlo International Sports, va tenir lloc el torneig Pro-Am Fabrice Pastor Cup - França 2018, i els professionals no van tenir pietat dels aficionats.

Tres grups i 4 equips sortiran a les semifinals.

A més d’homes de negocis i convidats, el torneig Pro-Am compta a les seves files, l’exjugador de tennis i actual entrenador de Roger Federer: Ivan Ljubicic.

Al grup A, la parella formada per Paquito Navarro i Laurent Bensadoun va aconseguir el primer lloc després de les seves victòries contra Peyret-Galán i Tarpening-Poggi.

Demà es donaran a conèixer els resultats del grup B. El CEO de Monte-Carlo International Sports, Fabrice Pastor, i el seu soci Fede Chingotto jugaran el seu lloc a les semifinals contra Moyano-Rool.

Finalment, al grup C, Juan Lebron i Alejandro Barrionuevo ja han aconseguit el primer lloc després de guanyar els seus dos partits contra Ljubicic-Belluati i Corbelli-Botello.