Durant dues setmanes, la lliga Migdia-Pirineus va oferir iniciació padel durant tota la durada del torneig internacional Tolosa - Balma (5-13 de març).

I no això! Ja que la lliga també va oferir un torneig aprovat de padel durant aquests gairebé 10 dies.

"Molt positiu i que es pot renovar"

Els resultats són molt positius i “ sens dubte, l’experiència es repetirà »Explica Pierre DOUMAYROU, president de la Lliga de Tennis Migdia-Pirineus i vicepresident de la FFT, a càrrec dels aplecs federals.

« Fa temps que creiem padel i cada vegada estem més implicats. Prova és aquest motiu padel pel torneig internacional de tennis de Tolosa - Balma »Afegeix el president de la lliga Migdia-Pirineus.

Establiment d’iniciacions i formació per a professors de tennis

Iniciacions padel / Formacions padel amb DES / un torneig padel FFT aprovat per a la durada del torneig de tennis. En resum, una setmana completa.

Segons l'organització, disparem de mitjana amb més de " 50 jugadors al dia al camp ».

Una jornada d'entrenament per als participants en ED del centre de formació de la lliga de tennis Midi Pyrénées va comptar amb 25 jugadors.

Dia de la promoció padel el diumenge 13 per a professors i directius del club de tennis hi havia 50 persones.

Això arriba després d’una gran setmana d’entrenaments padel per als DE de tennis en formació continuada per a professors a l’Estadi de Tolosa.

Grégoire Louis, el director d’entrenaments de la lliga de tennis Migdia-Pirineus, conclou explicant que “ Tota aquesta acció va ser possible gràcies a la lliga Midi Pyrenees / Adidas Padel - Esports vermells padel / Per a mí Padel »

IMBERT Laurent-BLANQUE Bastien i VO Mai-MEITES Line guanyen el torneig FFT

El torneig va començar el divendres 4 de març. 30 equips masculins / 8 equips femenins. Gregory Louis, director d’entrenament de tennis de la lliga Migdia-Pirineus, explica que “ le padel va estar ple d’èxits amb un dur torneig i la participació de grans parelles franceses masculines i femenines ».

Per a les dones, VO i MEITES no hauran deixat cap oportunitat perquè les parelles contràries esperin guanyar el torneig. padel. Cap conjunt perdut.

Per als homes, aquesta és sens dubte la primera de la història de padel senyors des que IMBERT Laurent-BLANQUE Bastien va guanyar aquest torneig davant el WO a la final. BERNARD Brice, el company de SALLES Alexis, estaria lesionat. Per tant, la parella no va poder assegurar aquesta final. Finalment va tenir lloc un partit d’exhibició i que va deixar constància de la victòria de Salles / Tap sobre els guanyadors del torneig amb la següent puntuació: 7/5 7/6.

Tots els resultats aquí: Taula Padel balma de toulouse