Durant les fases interregionals en un dels reductes de padel Francès: Le Toulouse Padel Club, una lliga va poder sortir del grup Migdia-Pirineus: la lliga CBBL per a noies. Les dues parelles es van classificar per a les fases finals dels campionats francesos de padel 2016 són:

1 / Línia Padel Meites / Carine Vidal (Lliga de Tennis Migdia-Pirineus)
2 / Carine Maisonnave / Karine Redon (Lliga de tennis CBBL)

Per als homes, la final va ser una còpia de la final de la fase regional de Migdia-Pirineus ... Excepte que el guanyador no sigui el campió de Migdia-Pirineus, sinó els finalistes de les fases regionals de Masse / Roumy. Aquesta parella guanya contra Trancart / Biegel el 5/7 el 6/3 el 10/7.

Recordem que Masse / Roumy és una nova parella en el panorama francès que té l'arma d'haver caigut la llavor número 1 del torneig de les fases regionals Blanqué / Salles.