Padel Actitud, el club de Lille va oferir el seu Torneig padel Tecnifibre amb 32 parells a la sortida.

Un torneig que va suposar la victòria de la parella Landsheere / Lecomte d’aquest obert. Una bonica final que lògicament va veure com aquests habituals en aquesta etapa de la competició guanyaven a Nollet associat a Destombes.

Una final guanyada 6/3 6/3 que resumeix el dia dels vicecampions de la Lliga de Flandes 2016 .. La parella Lecomte / Landsheere en general no es va preocupar durant aquest torneig en guanyar tots els seus partits amb força rapidesa. Una parella perillosa que corre el risc de tornar-se a parlar aviat durant les fases regionals i sobretot interregionals dels campionats francesos de França padel 2017.

Cal destacar, però, l’absència dels campions de la Lliga de Flandes, la parella Dulion / Romanowski.

Compte amb els germans Hermann

El nord s’organitza amb parelles no necessàriament conegudes però amb un potencial molt elevat. Els germans Hermann han aconseguit un torneig enorme en sortir del cap de sèrie número 1 del torneig als vuitens de final. Però es van esfondrar a les semifinals contra Nollet / Destombes. Si continuen desenvolupant el seu joc, especialment la seva explosivitat, no hi ha dubte que els tornarem a veure en aquesta etapa de la situació.

Un gran torneig però pocs punts per guanyar ...

Padel Actitude és un club format per 9 camps de padel indoor oferint així tornejos molt rics. Llàstima que es consideri un torneig com aquest, almenys pel que fa al punt com a P100, quan veiem altres torneigs molt menys concretats amb de vegades més punts. Una evolució que podria ser interessant de configurar: oferir més punts a una categoria de torneig quan el torneig supera els 32 parells, per exemple. Per meditar.