Laura Buteau, 14a jugadora francesa, n'és la creadora Abella Negra Padel, un servei únic de reparació de raquetes de neu a França.

Si ets jugador padel, segur que ja t'has trencat o trencat la raqueta padel i segurament et vas dir que era una llàstima deixar-ho a les escombraries? Doncs Laura Buteau té la solució, la de reparar les raquetes de neu de padel. El creador de Black Bee Padel ens parla d'aquest projecte però també de les seves ambicions en el padel francès, i molt més!

Quines ambicions a nivell esportiu?

La primera pregunta que pot semblar fàcil, però que em resulta difícil! No tenir parella fixa, és difícil planificar a llarg termini. En principi, diria que P2000, P1500 i uns quants P1000. També m'agradaria fer alguns tornejos a Portugal i per què no provar un FIP. No tanco cap porta, vull alguna cosa nova!

L'inici de temporada va ser amb Camille Sireix, jo vaig jugar a la dreta. Aleshores vam decidir parar i ara és casual, però puc jugar ambdós bàndols, aquest és l'avantatge! Per què no un soci portuguès, ja que no en trobo cap a França.

Ja he tingut l'oportunitat d'anar 4/5 vegades a Lisboa. Entreno amb la mateixa parella a Direct Padel, i vam jugar el nostre primer torneig junts el 26 de maig. Ho veurem més tard!

Les meves ambicions com a jugador són:

  • Unir-me al top 10 francès, però crec que només serà possible si trobo una parella permanent.
  • Participar en tornejos portuguesos per continuar el meu progrés enfrontant-me a noves parelles.
  • Participar en un FIP i superar la primera i/o segona ronda.

Unir-se a l'equip de França, un somni

Qui no somia amb representar el seu país almenys una vegada en el seu esport? De moment, els jugadors presents són millors. Encara estic lluny del seu nivell al meu entendre. M'agradaria desenvolupar la meva gamma de tirs, tenir més armes per enfrontar-me a aquests jugadors i sorprendre.

De moment, crec que és fàcil llegir el meu joc, també m'agradaria ser més coherent i “tenir volum en el joc”, com diria Simon Boissé. En resum, abans de pensar en l'equip de França, em concentro a millorar el meu padel (tècnica, tàctica, mental, física) i trobar una parella amb la qual tindré una bona connexió i els mateixos objectius.

“Interesant poder entrenar regularment amb la teva parella"

Sé que molts jugadors francesos intenten l'aventura espanyola i vaig tenir l'oportunitat de viure-la de manera intermitent quan jugava amb Camille. M'ha encantat viure aquesta experiència: l'entrenament cada dia, la complicitat amb Camille, el temps, la ciutat també.

Però per a mi, el més important no és el país (França, Espanya, Portugal). Al meu entendre, és tenir bones condicions d'entrenament amb un bon entrenador en qui confiem i un company que pugui i vulgui compartir tot això amb mi.

Em sembla interessant poder entrenar regularment amb la teva parella, és un autèntic avantatge conèixer-te, crear automatismes i posar en marxa estratègies de joc. A més, mai he fet un inici de temporada tan bo com jugar amb Camille, encara que jo jugués a la dreta.

Deixeu de llençar les raquetes a les escombraries de manera sistemàtica

Com a creador de Black Bee PadelBàsicament vull dues coses ara mateix:

Que tots els que estan acostumats a jugar padel Sapigueu que abans de llençar la seva raqueta a les escombraries, hi ha una solució ràpida, fiable i econòmica. I aquella abella negra Padel és una marca de confiança.

Els orígens de Black Bee Padel

La idea inicial era crear la nostra marca de raquetes. Dic "nosaltres" perquè era un projecte que tenia amb un altre jugador padel : Melanie Ros. Havia de ser "Ser Padel », amb l'objectiu de crear raquetes centrades en el poder (Be Power), centrades en el control (Be Control)...

Al mateix temps, vaig trencar moltes raquetes durant aquest període (sense nerviosisme, tot i que de vegades el meu passat em posa al dia). Fins i tot em va passar una vegada desempaquetar una raqueta, jugar-hi durant els entrenaments, i en un cop es va trencar... vam pensar que era una llàstima que no hi havia solució a aquest problema. La raqueta acaba de quedar inutilitzable, a les escombraries.

Aleshores, Mélanie va tenir curiositat, va descobrir que hi havia una solució a Espanya i Amèrica del Sud (bressol de padel). Has de saber que és molt manual. Ella em va proposar la idea i li vaig dir que hi anés amb les raquetes de 5/6 que havia trencat.

Després d'això, vam jugar amb les nostres pròpies raquetes reparades en grans tornejos, després vam reparar les raquetes dels nostres amics, jugadors de padel també entre els 30 primers. Tot va funcionar a la perfecció. I vam començar i Black Bee Padel va néixer: l'abella negra, signe d'ecologia i reciclatge, i vaig pensar que la idea del logotip era elegant (almenys en la meva imaginació). Avui, la Mélanie i jo hem aturat la nostra col·laboració.

Quines marques són més fràgils que altres?

No anomenaré marques concretes, cada marca té el seu propi procés de fabricació. El que puc dir és que no sempre és la raqueta la que és fràgil, de vegades és el jugador el que fa que les palas trenquin més.

Qui del principiant o de l'expert trenca més?

Espero que tothom, però la gran diferència és que els principiants/intermedis reparacions, els experts menys.

Per on acostumes a trencar, depèn, ho he vist de tot: el marc, la cara, el cor. Però el marc torna més sovint. Hi ha 3 motius principals:

  • Un xoc amb la seva parella: el famós “I aaaaaai” al mig, però la teva parella fa el que vol, t'agafa la pilota i et trenca la raqueta.
  • Amb les finestres: personalment, no em veig perdent el punt només perquè no vull rascar-me la raqueta defensant una pilota prop de la finestra...
  • Per smash: aquest va ser el meu cas i, tanmateix, no tinc el smash més fort del circuit (riu).

I de vegades, només jugant, sense cap motiu aparent, potser el desgast o el procés de fabricació.

etiquetes