Alix Collombon / Jessica Ginier i Adrien Maigret / Benjamin Tison guanyen el Màster de FFT PADEL TOUR Marsella a la bonica plaça de l'Espace Borély. Últim gran torneig francès de la categoria P2000 en un lloc públic.

Per a les dones, les setmanes es succeeixen i són similars amb una nova victòria per als triples campions de França de padel. No perden cap set si no perden alguns partits en el camí en aquesta competició. A la final, la parella Ligi / Clergue no pot fer res malgrat un Alix lleugerament disminuït en aquest torneig a causa del seu esquinç del turmell contret durant el Challenger de Casa Padel a París. Necessitarà descans per estar al 100% als Campionats d’Europa padel a Roma.

Per la banda masculina, la parella parisenca Maigret / Tison va estar molt calenta contra els lyonesos François Authier i Justin Lopes. Aquests últims havien aconseguit derrocar els campions francesos de padel 2019, Blanqué / Bergeron, a la semifinal del dia anterior. Els Lyonnais no van estar ni molt menys de recrear una gesta en aquesta final, ja que van liderar 6/2 en el tie-break, 4 pilotes per tornar a 1 set a tot arreu. Però totes les pilotes les van salvar els parisencs que només necessitaran un punt de partit per validar aquest segon set i, per tant, la victòria final.

Un molt bon esdeveniment a Marsella que conclou així aquesta primera edició del circuit d’elit de la FFT. Un èxit que és "només un començament, ja que ja us puc dir que hi haurà una propera edició del FFT PADEL TOUR. Tornarem a les dates i llocs sens dubte a principis d'any.”Conclou Hubert Picquier, el càrrec electe responsable padel qui pot estar orgullós dels avenços aconseguits en tot just un any des de la presa de possessió ...