És una data per recordar a les vostres agendes: el cap de setmana de Del 12 a l’14 d’abril, el 4Padel Marville organitza a P1000 senyores. El juliol passat, Charlyne Tonda et Alexise Duchêne s'havien imposat a 4Padel Marville.

Enguany, el club reedita el seu torneig. Es va decidir organitzar el torneig a la Pistes de 3 interior amb possibilitat de sortir a una de les pistes. També trobarem una casa club dedicada per permetre que els jugadors hi puguin entrar condicions òptimes.

Les classificacions es jugaran divendres, al final del dia. El sorteig final es jugarà dissabte i diumenge. Dissabte es jugaran els partits de classificació dels 16è i 8è de final, mentre que els partits de classificació de quarts de final es jugaran diumenge al matí.

Es manté uns quants llocs, no dubteu a registrar-vos per correu electrònic a marville@4padel.fr. Finalització de les inscripcions el Divendres abril 5.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.